Stagiair(e) – Lienden, Twello of Hengelo Gld.

Afstuderen op een accountantskantoor? Bij dit accountantskantoor kan dat! Kies één van de vestigingen (Lienden, Twello of Hengelo Gld.) en voer zelfstandig een onderzoek uit. Het onderwerp en jouw onderzoeksvraag bepaal je zelf. Een ervaren medewerker van dit accountantskantoor met een schat aan praktijkervaring ondersteunt je gedurende jouw afstudeeropdracht. Wil je naast je afstudeeropdracht ook praktijkervaring opdoen? Dat kan! Dit accountantskantoor geeft je de mogelijkheid om je afstuderen te combineren met het meewerken in de praktijk.

Wil jij graag in aanmerking komen voor deze stageplaats? Stuur dan een mailtje naar info@aldenhof.nl t.a.v. Joyce van de Kerkhof. Bellen of Whatsapp mag ook: 06 – 575 585 83

  • Aanmelden nieuwsbrief

  • Disclaimer

    Aldenhof werving en selectie, detachering besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Aldenhof werving en selectie, detachering is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.