085 - 792 1321 info@aldenhof.nl
Selecteer een pagina

Eerste Blog

Ik heb al vaker gedacht om een blog te gaan schrijven, maar mijn vraag was altijd “waarover”? Om te beginnen lijkt het mij vanzelfsprekend om te vertellen waarom je voor Aldenhof zou kunnen kiezen. Bij deze dan ook mijn poging om jou daarvan te overtuigen:

Eén zoals zovelen

Ik denk één zoals zovelen te zijn en weet je wat? Dat ben ik ook! Ja, ik bedoel natuurlijk mijn vak als recruiter en niet mij als persoon. En laat dat laatste nu juist hetgeen te zijn wat Aldenhof uniek maakt. Als je de website van Aldenhof bezoekt, zie je meteen dat het om mij gaat. Ieder mens is nu eenmaal uniek, dus mag ik dat ook van mijzelf zeggen. Het betekent niet dat ik daarom dé persoon ben om juist voor jouw vacature te werven. Daarom nog een aantal redenen op een rij:

#1 Specialisme
Aldenhof heeft een klein team en heeft daarom gekozen voor een expertise op administratief en financieel gebied. Denk hierbij aan bijvoorbeeld secretaresse, (salaris) administratie, accountancy en fiscalist.

#2 Persoonlijk
Doordat Aldenhof uit zo’n klein team bestaat wordt het al snel heel persoonlijk. Niet onbelangrijk natuurlijk. Hoe beter de klik, hoe beter de communicatie, hoe beter de match gemaakt kan worden.

#3 De prijs
De lage vaste lasten zorgen er voor dat we onze marge laag kunnen houden. We hanteren een fee van 18% van het totale jaarinkomen van de geworven kandidaat.

#4 Partner van WAQ
De samenwerking met onze partners van WAQ. Door de samenwerking met deze partners ligt de mogelijkheid voor detachering heel dicht bij. Tijdelijk een expert nodig? Wij regelen het! Wil je weten wat deze partnerschap inhoud? Kijk op de website www.waq.nl! (Ik voel een nieuwe blog aankomen)

#5 werving & selectie naar keuze
Je mag als opdrachtgever de werving & selectie uit elkaar trekken. Alleen behoefte aan de plaatsing van de vacature op diverse media platforms om zelf de selectie te doen? Of wil je dat Aldenhof juist de selectie doet nadat je zelf de vacature hebt uitgezet? Dat kan! Net zoals het bijwonen van een eerste sollicitatiegesprek.

Overtuigd?
Oké, heb ik je overtuigd? Wat goed! Zet dan nu mijn naam en telefoonnummer in je telefoon onder het kopje “werving, selectie & detachering”, zodat je direct contact met mij op kunt nemen zodra je een vacature hebt binnen je bedrijf. Nog niet overtuigd? Niet erg, volg Aldenhof en ik overtuig je graag in mijn volgende blogs.

Tot dan!

HRM
M:  085 792 13 21
E:  info@aldenhof.nl
I:  www.aldenhof.nl