085 - 792 1321 info@aldenhof.nl
Selecteer een pagina

geschreven door Jermine Gill van Loonvisie

Altijd leuk om succesverhalen te lezen van anderen. Bijzonder leuk is deze, omdat Jermine één van de specialisten is die regelmatig door Aldenhof wordt gedetacheerd.  Lees hieronder zijn verhaal: 

Jermine:

“Benieuwd hoe het is om gedetacheerd te zijn? Ik zal in deze korte blog mijn ervaring delen.

Ik heb meer dan 15 jaar werkervaring als salarisadministrateur/ salarisadviseur en nu sinds 5 jaar word ik regelmatig gedetacheerd.

Heel belangrijk bij detachering is dat je flexibel bent, want je komt telkens in een nieuwe omgeving en krijgt de mogelijkheid om in een ander bedrijf mee te draaien. Je moet ook verantwoording afleggen aan je opdrachtgever. Elke opdrachtgever/klant is anders dus betrouwbaarheid en discretie zijn heel belangrijk.

Wat ik leuk vind als gedetacheerde zijn de blije gezichten bij de opdrachtgever. Het is altijd een opluchting dat ik ze kom ondersteunen tijdens onderbezetting of langdurige afwezigheid van hun eigen collega. Samen help ik mee om de werkzaamheden toch nog op tijd af te krijgen.

Het fijne ook van detacheren is dat ik naast de opdracht bij de opdrachtgever ook nog mezelf kan blijven ontwikkelen. Behalve dat ik leer omgaan met hun systemen, geef ik ook mijn input bij verschillende salarispakketten zoals Unit4, Loket.nl of Nmbrs. Hierdoor maken we beiden optimaal gebruik van elkaars expertise. Ook mijn vak ontwikkeling wordt beter, doordat ik bij verschillende opdrachtgevers elke keer andere ervaringen opdoet.

En als gedetacheerde werk je zelf mee aan het uitbreiden van je eigen netwerk, dit is altijd handig voor de toekomst.

Bedankt voor het lezen van mijn blog en indien u ondersteuning nodig heeft in uw bedrijf, hetzij voor korte of lange termijn, kunt u altijd contact met mij opnemen via Loonvisie/ Aldenhof/ Linkedin of rechtstreeks op onderstaand nummer.”

Heeft u tijdelijk een salarisadministrateur of adviseur zoals Jermine nodig? Neem contact op met Joyce van de Kerkhof via telefoonnummer 06-57558583 of stuur een bericht naar info@aldenhof.nl.