Nieuws

 • Kwart medewerkers zou niet opnieuw aangenomen worden

  Geplaatst op 20 november 2017

  Veel ondernemers in het mkb zijn ontevreden over hun personele bezetting; zeker één op de vier werknemers zou niet opnieuw worden aangenomen. Ook krijgt één op de drie ondernemers zijn vacatures niet goed of niet snel genoeg ingevuld.

  Lees verder »
 • Checklist cv beoordelen, inclusief anti-fraude tips

  Geplaatst op 28 augustus 2017

  Bij de werving en selectie van nieuw personeel is een goede beoordeling van cv's onontbeerlijk. Waar moet u allemaal op letten? En hoe pikt u er frauduleuze zaken uit? Deze checklist helpt u op weg!

  Lees verder »
 • Goed personeel vinden in het MKB, 5 tips

  Geplaatst op 12 juni 2017

  Geschikte werknemers vinden, het is een grote uitdaging voor veel kleine bedrijven. Hoe vind je personeel dat bij je bedrijf past? 5 gouden tips in je zoektocht naar de juiste mensen.
  Lees verder »
 • Doorwerken na AOW-gerechtigde leeftijd komt vaker voor

  Geplaatst op 6 juni 2017

  Na het bereiken van de AOW-gerechtigde leeftijd werken steeds meer mensen door als werknemer of zelfstandige. Dit roept verschillende vragen op, zoals: hoe denken werkgevers over AOW-gerechtigden die doorwerken? TNO en ROA hebben tussen 2015-2017 deze vragen onderzocht met subsidie van Instituut Gak, Netspar en het ministerie van SZW. Drie conclusies uit het onderzoek:
  Lees verder »
 • Niet luisteren kost werkgevers klauwen met geld

  Geplaatst op 2 februari 2017

  Fascinerend onderzoek onder ruim duizend Amerikaanse werknemers: elk belangrijk gesprek wat NIET gevoerd wordt, kost 7.000 euro plus een verspilde werkweek aan arbeidsuren. Werkgevers doen luisteren en communicatie nog wel eens af als soft skills, maar met deze rekensom kun je je afvragen of dat terecht is.
  Lees verder »
1 2 3 17
 • Aanmelden nieuwsbrief

 • Disclaimer

  Aldenhof werving en selectie, detachering besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Aldenhof werving en selectie, detachering is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.