Opdrachtgevers

Referentie Loonvisie

“Wij vinden het belangrijk dat ons personeel zich goed voelt. Aldenhof speelt hier op in. Ze nemen allereerst de moeite om het bedrijf persoonlijk te leren kennen om vervolgens de beste kandidaat voor de vacature te vinden. Van het opstellen van het functieprofiel tot het bijstaan van sollicitatiegesprekken en het begeleiden van de kandidaat naar de werkplek. Werving & Selectie houdt bij Aldenhof niet alleen in dat er iemand geplaatst wordt, maar het gehele proces wordt overzien en tussentijds geëvalueerd. Aldenhof geeft ook advies op het gebied van HR. Kortom; een veelzijdig Werving & Selectiebureau dat net dat beetje extra geeft.”

Referentie Boschland

“Door ontwikkelingen binnen ons bedrijf zijn er veel nieuwe functies ontstaan. Om deze goed in te vullen moet de betreffende consulent goed contact opbouwen met ons bedrijf en een gevoel krijgen van waar wij voor staan.  Aldenhof denkt met ons mee over de invulling van onze nieuw ontstane werkplekken. Er worden nieuwe functieprofielen opgesteld of de bestaande worden naar wens aangepast. Wij hechten veel waarde aan de samenwerking met Aldenhof, hun kennis en ervaring zetten ze met veel enthousiasme in voor ons bedrijf. De perfecte match wordt dan ook snel gemaakt. We hebben al vele vacatures samen met Aldenhof in mogen vullen en zullen dit in de toekomst blijven doen.”

  • Aanmelden nieuwsbrief

  • Disclaimer

    Aldenhof werving en selectie, detachering besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Aldenhof werving en selectie, detachering is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.