Opdrachtgevers

Er is binnen uw onderneming een vacature ontstaan. En nu?

Is het werven van personeel niet uw sterkste punt?

Gelukkig heeft iedereen zijn eigen vak. En laat het werven van personeel nu wel ons vak zijn. Aldenhof helpt u om de vacature op een professionele wijze naar buiten te brengen zodat net die ene kandidaat uit duizenden andere kandidaten uw bedrijf kiest om te solliciteren.

Op sommige vacatures reageren wel honderden sollicitanten, ook bij het selectie proces kan Aldenhof u bijstaan. We nemen de tijd om met u de juiste kandidaat te zoeken. De kandidaat die niet alleen aansluit bij uw functieprofiel, maar ook aansluit bij uw organisatie.

Wilt u als werkgever bijgestaan worden tijdens sollicitatiegesprekken?

Uw vacature heeft u middels een advertentie of vacatureplaatsing bekend gemaakt. Een aantal sollicitaties spreken u wel aan. Deze personen nodigt u dan ook graag uit voor een gesprek.

Maar dan?
U wilt natuurlijk het optimale uit een sollicitatiegesprek halen. U weet heel goed wat u wilt weten over deze persoon en wat voor persoon het in ieder geval niet moet zijn. Hoe komt u er nu middels het sollicitatiegesprek achter of en welke persoon nu dè juiste persoon is voor uw vacature?

Aldenhof biedt zijn jarenlange ervaring aan om u bij te staan tijdens deze gesprekken. Als professional neemt Aldenhof de leiding tijdens het gesprek en zal u, als vakkracht, de inhoudelijke vragen stellen.

Werving en selectie

Nadat de match tussen vraag, door de opdrachtgever, en aanbod, van de professional, heeft plaatsgevonden, kunt u de kandidaat direct zelf een contract aanbieden en toevoegen aan uw eigen personeelsbestand. Hiermee eindigt het traject voor Aldenhof Werving & Selectie.

Aldenhof biedt ook maatwerk op uurbasis. Wanneer het wenselijk is om bijvoorbeeld een vacaturetekst op te zetten of u heeft een groot aantal CV’s ontvangen op de door u geplaatste advertentie waar u niet uitkomt of u wilt advies op gebied van P&O, dan kunt u Aldenhof inhuren op basis van een uurtarief. Tevens kan Aldenhof u bijstaan in het voeren van sollicitatiegesprekken. Wij zijn uw partner op HR gebied.

Wilt u meer weten of wilt u graag een afspraak maken met ons? Neem telefonisch contact op via 06 – 575 585 83 of stuur een mail naar info@aldenhof.nl

  • Aanmelden nieuwsbrief

  • Disclaimer

    Aldenhof werving en selectie, detachering besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Aldenhof werving en selectie, detachering is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.