Detachering

Echte vakmensen zijn schaars.

Heeft u een vakkracht nodig met kennis van accountancy,  loonadministratie of HR, maar wilt u geen extra kracht in dienst nemen of inhuren voor meer uren dan nodig zijn? Dan is detachering wellicht de oplossing.

Wij bieden u de mogelijkheid tot detachering van onze professionals. Zo kunt u mensen met kennis inhuren voor de uren die ú nodig acht. U geeft aan ons aan hoeveel uur per week of per maand u een specialisme nodig heeft en waarvoor. Dan zorgen wij, in samenwerking met onze partners dat de juiste persoon bij u intern geplaatst wordt.

U kunt onze professionals inschakelen voor korte of langere duur. Zo kunt u iemand één dag per maand inhuren of bijvoorbeeld om een zwangerschapsverlof of langdurige zieke op te vangen. Onze vakkrachten zijn flexibel, zo krijgt u de hulp die u nodig heeft zonder vast te zitten aan lange contracten.

Wilt u meer informatie over detachering van professionals? Neem dan gerust contact op met onze detacheringsspecialist, Joyce van de Kerkhof.

Wist u dat Aldenhof ook voorziet in Werving & Selectie? Heeft u al tijden een vacature die u niet ingevuld krijgt, omdat u op zoek bent naar de perfecte kandidaat? Klik hier voor meer informatie over Aldenhof en Werving & Selectie.

  • Aanmelden nieuwsbrief

  • Disclaimer

    Aldenhof werving en selectie, detachering besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Aldenhof werving en selectie, detachering is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.