Er is binnen uw onderneming een vacature ontstaan. En nu?

Is het werven van personeel niet uw sterkste punt?

Gelukkig, heeft iedereen zijn eigen vak. En laat het werven van personeel nu wel ons vak zijn. Aldenhof helpt u om de vacature op een professionele wijze naar buiten te brengen zodat net die ene kandidaat uit duizenden andere kandidaten uw bedrijf kiest om te solliciteren.

Op sommige vacatures reageren wel honderden sollicitanten, ook bij het selectie proces kan Aldenhof u bijstaan. We nemen de tijd om met u de juiste kandidaat te zoeken. De kandidaat die niet alleen aansluit bij uw functieprofiel, maar ook aansluit bij uw organisatie.

Wilt u meer weten of wilt u graag een afspraak maken met onze professional? Neem telefonisch contact op via 06 – 575 585 83 of stuur een mail naar info@aldenhof.nl

  • Aanmelden nieuwsbrief

  • Disclaimer

    Aldenhof werving en selectie, detachering besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Aldenhof werving en selectie, detachering is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.