Werving en selectie

Een goed werving- en selectieproces is belangrijk voor iedere onderneming om concurrerend te blijven. Onderscheidend talent binnen uw onderneming heeft een directe impact op bedrijfsresultaten. Bij Aldenhof Werving en Selectie kunnen we u helpen om snel aan geschikte kandidaten te komen.

Is het werven van personeel niet uw sterkste punt? Aldenhof helpt u om de vacature op een professionele wijze naar buiten te brengen zodat net die ene kandidaat uit duizenden andere kandidaten uw bedrijf kiest om te solliciteren.

Op sommige vacatures reageren wel honderden sollicitanten, ook bij het selectie proces kan Aldenhof u bijstaan. We nemen de tijd om met u de juiste kandidaat te zoeken. De kandidaat die niet alleen aansluit bij uw functieprofiel, maar ook aansluit bij uw organisatie.

Aldenhof biedt zijn jarenlange ervaring aan om u bij te staan tijdens de sollicitatiegesprekken. Als professional neemt Aldenhof de leiding tijdens het gesprek en zal u, als vakkracht, de inhoudelijke vragen stellen.

Nadat de match tussen vraag, door de opdrachtgever, en aanbod, van de professional, heeft plaatsgevonden, kunt u de kandidaat direct zelf een contract aanbieden en toevoegen aan uw eigen personeelsbestand. Hiermee eindigt het traject voor Aldenhof Werving & Selectie.

Aldenhof biedt ook maatwerk op uurbasis. Wanneer het wenselijk is om bijvoorbeeld alleen een vacaturetekst op te zetten of u heeft een groot aantal CV’s ontvangen op de door u geplaatste advertentie waar u niet uitkomt of u wilt advies op gebied van de arbeidsovereenkomst, dan kunt u Aldenhof inhuren op basis van een uurtarief. Wij zijn uw partner op HR gebied.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Aanmelden nieuwsbrief

  • Disclaimer

    Aldenhof werving en selectie, detachering besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Aldenhof werving en selectie, detachering is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.