Wilt u als werkgever bijgestaan worden tijdens sollicitatiegesprekken?

Er is een vacature ontstaan binnen uw bedrijf. Deze vacature heeft u middels een advertentie of vacatureplaatsing bekend gemaakt. Een aantal sollicitaties spreken u wel aan. Deze personen nodigt u dan ook graag uit voor een gesprek.

Maar dan?
U wilt natuurlijk het optimale uit een sollicitatiegesprek halen. U weet heel goed wat u wilt weten over deze persoon en wat voor persoon het in ieder geval niet moet zijn. Hoe komt u er nu middels het sollicitatiegesprek achter of en welke persoon nu dè juiste persoon is voor uw vacature?

Aldenhof biedt zijn jarenlange ervaring aan om u bij te staan tijdens deze gesprekken. Als professional neemt Aldenhof de leiding tijdens het gesprek en zal u, als vakkracht, de inhoudelijke vragen stellen.

Wilt u meer weten of wilt u graag een afspraak maken met onze professional? Neem telefonisch contact op via 06 – 575 585 83 of stuur een mail naar info@aldenhof.nl

  • Aanmelden nieuwsbrief

  • Disclaimer

    Aldenhof werving en selectie, detachering besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Aldenhof werving en selectie, detachering is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.