085 - 792 1321 info@aldenhof.nl
Selecteer een pagina

Over ons

Een goed werving- en selectieproces is belangrijk voor iedere onderneming om concurrerend te blijven. Onderscheidend talent binnen uw onderneming heeft een directe impact op bedrijfsresultaten. Bij Aldenhof Werving en Selectie kunnen we u helpen om snel aan geschikte kandidaten te komen.

Complete dienstverlening
Daarnaast kan Aldenhof uw complete salaris- en loonadministratie uit handen nemen, uw HR-afdeling ondersteunen en met detachering voorzien in uw tijdelijke behoefte aan financieel-administratief personeel.

Maatwerk
Naast detachering en werving en selectie biedt Aldenhof maatwerk aan op basis van een uurtarief. Wij kunnen onze kennis en ervaring inzetten daar waar het voor u wenselijk is. Of het nu gaat om het opstellen van een wervingstekst of het selecteren van de juiste kandidaten die u reeds zelf heeft geworven via uw eigen wervingskanalen of het inwinnen van advies op het gebied van P&O? Alles is mogelijk bij Aldenhof.

Werkwijze

De kracht van onze persoonlijke benadering neemt uw zorg voor het vinden van de juiste kandidaat uit handen. 
Aldenhof voorziet in maatwerk en regelt het zoals u dat gewend bent.

Aldenhof biedt zowel detachering als Werving & Selectie aan.

U kiest voor Aldenhof Detacheren:
Nadat de match tussen vraag, door de opdrachtgever, en aanbod van de professional, heeft plaatsgevonden, starten de werkzaamheden en daarmee de begeleiding van de professional.
Minimaal een keer per week vindt er vanuit Aldenhof contact plaats met de professional en worden de werkzaamheden van die week besproken. Daarbij fungeert Aldenhof als vraagbaak op administratief en fiscaal gebied.

U kiest voor Aldenhof Werving & Selectie:
Nadat de match tussen vraag, door de opdrachtgever, en aanbod, van de professional, heeft plaatsgevonden, kunt u de kandidaat direct zelf een contract aanbieden en toevoegen aan uw eigen personeelsbestand. Hiermee eindigt het traject voor Aldenhof Werving & Selectie.

U kiest voor maatwerk:
Aldenhof biedt ook maatwerk op uurbasis. Wanneer het wenselijk is om bijvoorbeeld een vacaturetekst op te zetten of u heeft een groot aantal CV’s ontvangen op de door u geplaatste advertentie waar u niet uitkomt of u wilt advies op gebied van P&O, dan kunt u Aldenhof inhuren op basis van een uurtarief. Tevens kan Aldenhof u bijstaan in het voeren van sollicitatiegesprekken. Wij zijn uw partner op HR gebied.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig beschikbare kandidaten in uw mailbox!

Partners

Aldenhof staat bekend als specialist op het gebied van detachering en Werving & Selectie van financieel administratief personeel. Dankzij ons samenwerkingsverband met diverse partners gaat onze dienstverlening echter veel verder. Aldenhof biedt u een totaalpakket met daarin uitgebreide diensten op het gebied van administratie, HR en automatisering.

Onze Partners

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?
Aarzel niet en neem contact met ons op. Graag willen wij de mogelijkheden met u bespreken die wij voor u en uw bedrijf te bieden hebben.

Bel 085 792 1321 of mail info@aldenhof.nl.