Partners

Aldenhof staat bekend als specialist op het gebied van detachering en Werving & Selectie van financieel administratief personeel. Dankzij ons samenwerkingsverband met Boschland Accountants & Adviseurs, Loonvisie Salaris- en personeelsadministratie en Alfisure verzekeringen gaat onze dienstverlening echter veel verder. Aldenhof biedt u een totaalpakket met daarin uitgebreide diensten op het gebied van accountancy, automatisering, bedrijfsorganisatie, salaris- en personeelsadministratie en fiscaal advies. Een pakket waarmee wij ervoor zorgen dat uw onderneming tijdig de juiste informatie ontvangt, zodat u inzicht krijgt in het rendement van uw activiteiten.

Daarnaast heeft Aldenhof een samenwerkingsverband met Afas. Dit bedrijf biedt sinds een aantal jaren online boekhouden aan. Voordelen van dit financiële pakket zijn o.a.:

  • Basisadministratie in eigen hand;
  • Informatie online raadplegen op afstand;
  • Geen software(beheer) nodig;
  • Externe back-up van data;
  • Vaste maandelijkse kosten i.p.v. eenmalige investering.

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?
Aarzel niet en neem contact met ons op. Graag willen wij de mogelijkheden met u bespreken die wij voor u en uw bedrijf te bieden hebben. Bel 06-57558583.

Afas, Alfisure, Loonvisie, Boschland, Korento, Reinoud Accounting, Xerus.

  • Aanmelden nieuwsbrief

  • Disclaimer

    Aldenhof werving en selectie, detachering besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Aldenhof werving en selectie, detachering is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.