Werkwijze

De kracht van onze persoonlijke benadering neemt uw zorg voor het vinden van de juiste kandidaat uit handen.
Aldenhof voorziet in maatwerk en regelt het zoals u dat gewend bent.

Aldenhof biedt zowel detachering als Werving & Selectie aan.

U kiest voor Aldenhof Detacheren:
Nadat de match tussen vraag, door de opdrachtgever, en aanbod van de professional, heeft plaatsgevonden, starten de werkzaamheden en daarmee de begeleiding van de professional.
Minimaal een keer per week vindt er vanuit Aldenhof contact plaats met de professional en worden de werkzaamheden van die week besproken. Daarbij fungeert Aldenhof als vraagbaak op administratief en fiscaal gebied.

U kiest voor Aldenhof Werving & Selectie:
Nadat de match tussen vraag, door de opdrachtgever, en aanbod, van de professional, heeft plaatsgevonden, kunt u de kandidaat direct zelf een contract aanbieden en toevoegen aan uw eigen personeelsbestand. Hiermee eindigt het traject voor Aldenhof Werving & Selectie.

U kiest voor maatwerk:
Aldenhof biedt ook maatwerk op uurbasis. Wanneer het wenselijk is om bijvoorbeeld een vacaturetekst op te zetten of u heeft een groot aantal CV’s ontvangen op de door u geplaatste advertentie waar u niet uitkomt of u wilt advies op gebied van P&O, dan kunt u Aldenhof inhuren op basis van een uurtarief. Tevens kan Aldenhof u bijstaan in het voeren van sollicitatiegesprekken. Wij zijn uw partner op HR gebied.

Succesverhalen

Referentie Loonvisie

“Wij vinden het belangrijk dat ons personeel zich goed voelt. Aldenhof speelt hier op in. Ze nemen allereerst de moeite om het bedrijf persoonlijk te leren kennen om vervolgens de beste kandidaat voor de vacature te vinden. Van het opstellen van het functieprofiel tot het bijstaan van sollicitatiegesprekken en het begeleiden van de kandidaat naar de werkplek. Werving & Selectie houdt bij Aldenhof niet alleen in dat er iemand geplaatst wordt, maar het gehele proces wordt overzien en tussentijds geëvalueerd. Aldenhof geeft ook advies op het gebied van HR. Kortom; een veelzijdig Werving & Selectiebureau dat net dat beetje extra geeft.”

Referentie Boschland

“Door ontwikkelingen binnen ons bedrijf zijn er veel nieuwe functies ontstaan. Om deze goed in te vullen moet de betreffende consulent goed contact opbouwen met ons bedrijf en een gevoel krijgen van waar wij voor staan.  Aldenhof denkt met ons mee over de invulling van onze nieuw ontstane werkplekken. Er worden nieuwe functieprofielen opgesteld of de bestaande worden naar wens aangepast. Wij hechten veel waarde aan de samenwerking met Aldenhof, hun kennis en ervaring zetten ze met veel enthousiasme in voor ons bedrijf. De perfecte match wordt dan ook snel gemaakt. We hebben al vele vacatures samen met Aldenhof in mogen vullen en zullen dit in de toekomst blijven doen.”

  • Aanmelden nieuwsbrief

  • Disclaimer

    Aldenhof werving en selectie, detachering besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Aldenhof werving en selectie, detachering is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.