Werkwijze

De kracht van onze persoonlijke benadering neemt uw zorg voor het vinden van de juiste kandidaat uit handen.
Aldenhof voorziet in maatwerk en regelt het zoals u dat gewend bent.

Aldenhof biedt zowel detachering als Werving & Selectie aan.

U kiest voor Aldenhof Detacheren:
Nadat de match tussen vraag, door de opdrachtgever, en aanbod van de professional, heeft plaatsgevonden, starten de werkzaamheden en daarmee de begeleiding van de professional.
Minimaal een keer per week vindt er vanuit Aldenhof contact plaats met de professional en worden de werkzaamheden van die week besproken. Daarbij fungeert Aldenhof als vraagbaak op administratief en fiscaal gebied.

U kiest voor Aldenhof Werving & Selectie:
Nadat de match tussen vraag, door de opdrachtgever, en aanbod, van de professional, heeft plaatsgevonden, kunt u de kandidaat direct zelf een contract aanbieden en toevoegen aan uw eigen personeelsbestand. Hiermee eindigt het traject voor Aldenhof Werving & Selectie.

Aldenhof biedt ook maatwerk op uurbasis. Wanneer het wenselijk is om bijvoorbeeld een vacaturetekst op te zetten of u heeft een groot aantal CV’s ontvangen op de door u geplaatste advertentie waar u niet uitkomt of u wilt advies op gebied van P&O, dan kunt u Aldenhof inhuren op basis van een uurtarief. Tevens kan Aldenhof u bijstaan in het voeren van sollicitatiegesprekken. Wij zijn uw partner op HR gebied.

  • Aanmelden nieuwsbrief

  • Disclaimer

    Aldenhof werving en selectie, detachering besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Aldenhof werving en selectie, detachering is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.