Relatiebeheerder accountancy – Ede

Ben jij ook altijd aan het woord zodra het om jouw vakgebied gaat? Vertel jij graag aan de ander wat het beste is voor hun op financieel gebied? Ben jij die enthousiaste collega die de frisse wind door de zaak komt brengen? Laat van je horen! 

Wat ga je doen?

Wat je gaat doen hoeven wij je niet te vertellen. Jij weet als geen ander wat de functie van Relatiebeheerder binnen de accountancy inhoudt! Dus heb jij zin in een nieuwe werkomgeving waarin wellicht ook jíj met frisse nieuwe ideeën wordt geconfronteerd? Laat het ons dan weten, dan stellen wij je voor aan je nieuwe collega’s!

Stuur een berichtje naar Joyce van de Kerkhof. Dit kan per mail j.vandekerkhof@aldenhof.nl of per whatsapp via 06 575 585 83. Kun je niet wachten? Dan mag je uiteraard even bellen.

  • Aanmelden nieuwsbrief

  • Disclaimer

    Aldenhof werving en selectie, detachering besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Aldenhof werving en selectie, detachering is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.