Stagiair(e) HRM – Roermond

Wij zoeken voor 2 dagen per week een stagiair die ons wilt helpen met het de werkzaamheden op het gebied van personeelszaken en Recruitment.

Voel jij je thuis in een kleiner team waar met passie gewerkt wordt en ben jij gedreven om jouw bijdrage hierin te leveren? Solliciteer dan nu!

De volgende taken zullen o.a. tot jouw takenpakket behoren:

– Administratieve werkzaamheden verrichten op de HR afdeling;

– Assisteren in de begeleiding van de opleidingen en trainingen van het personeel;

– Mogelijkheden zoeken voor opleidingen en trainingen van het personeel;

– Ondersteuning leveren bij de sollicitatieprocedures;

– HRM tools ontwikkelen

– Het optimaliseren van processen die momenteel op de HR afdeling lopen

Wie ben jij?

Jij studeert momenteel HBO HRM en zit in je 2e leerjaar (we hebben op dit moment werk voor 2 dagen per week, vandaar). Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kent de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift. Je vindt het leuk om met uiteenlopende HR activiteiten bezig te zijn, variƫrend van werving & selectie, tot wet & regelgeving en administratie.

  • Aanmelden nieuwsbrief

  • Disclaimer

    Aldenhof werving en selectie, detachering besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Aldenhof werving en selectie, detachering is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.