Werkzoekenden

Op zoek naar een nieuwe baan? Of naar een tijdelijke opdracht? Aldenhof helpt werkzoekenden bij hun zoektocht. Onze specialiteit ligt bij de financieel administratieve functies, maar ook vacatures op andere vakgebieden komen regelmatig voorbij. Zowel voor starters als ervaren professionals hebben wij vacatures op basis van Werving & Selectie, maar ook op basis van detachering.

Benieuwd naar wat wij op het moment te bieden hebben voor werkzoekenden? Klik hier voor ons actuele aanbod aan vacatures.

Open sollicitatie

Ben je van mening dat jij een aanwinst bent voor de opdrachtgevers van Aldenhof, maar je ziet niet de juiste vacature staan? Stuur dan een open sollicitatie met motivatie en CV naar j.vandekerkhof@aldenhof.nl

  • Aanmelden nieuwsbrief

  • Disclaimer

    Aldenhof werving en selectie, detachering besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Aldenhof werving en selectie, detachering is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.